Hvordan sletter jeg min konto og brugerdata?

Hvordan sletter jeg min konto og brugerdata?

  1. Tryk på ‘Dig’ nederst på siden.

  1. Tryk på tandhjulet ved siden af dit profilbillede.

  1. Vælg ‘konto’.

  1. Scroll ned på siden og vælg ‘slet konto’.

  1. Verificer at du vil slette din konto og dine data.

Din konto er nu slettet. Du kan læse mere om vores persondatapolitik her.